marți, ianuarie 22, 2013

Text propriu: Melody


Astăzi vreau să vă spun povestea lui Melody, prima poveste dintr-o serie ce am scris-o în studenție. 
Atenție! Acesta este un text ficțional și orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare. Lectură plăcută!

Un nou an academic. A coborât din avion, a luat un taxi și s-a trezit în campus. Aici trebuia să înceapă adevărata viață a ei, departe de părinți, de lume, de cei care o cunoșteau, de cei care o urau și, din păcate, și de cei care o iubeau. Și-a promis că va fi o perioadă unică, frumoasă, unică, utilă.
Pentru oricine altcineva ar fi fost o experiență covârșitoare, stresantă și chiar umilitoare uneori. Să aterizezi într-o țară străină, să nu cunoști pe nimeni, să te descurci în orice împrejurare și să fii și studentul model, nu părea o sarcină ușoară, însă pentru ea, Melody, era exact ce avea nevoie încât să simtă că și-a croit un rost în lume; să simtă că nu-i o ființă nefolositoare și fără scop.
Astfel păși Melody spre noua ei viață, cu încredere și cu două trollere în urma ei. Deși ar părea ciudat pentru o fată, nu se știe cum, ea reușise să îți înghesuie cele mai importante piese de vestimentație într-unul din geamantane, celălalt fiind pentru materialele de studiu pe care le considerase necesare atunci când analizase sylabusul programului de învățământ la care aplicase.
Melody fusese eleva model, de nota zece indiferent de disciplină. Pe deasupra era înzestrată și cu o înfățișare răpitoare, pe care și-o evidenția ori de câte ori era cu putință, prin stilul ei original.
Însă, dacă pe plan professional era uimitoare, nu la fel se putea spune și despre viața ei sentimental. Relațiile ei aveau mai mereu de suferit, deoarece, după cum se exprimase ultimul ei iubit, era mult prea deșteaptă pentru a fi placul bărbaților. Tocmai acest lucru avea de gând să-l remedieze în noua ei viață pe care tocmai și-o construia, din momentul în care pășise în campus.
***
Melody ieși mulțumită de sine de la cursul Literatură și film, deoarece reușise să-I demonstreze profesorului punctul ei de vedere. În același timp, Jordan, tipul care șușotise tot timpul cursului, fusese captivat de argumentarea ei (sau poate fusese din cauză că azi îmbrăcase o ținută provocator de decentă?!).
-          Hei, Melody… Am observat azi că te pricepi să analizezi literatura și filmul. Ce ai zice dacă am analiza și filmul de mâine seară?
Engleza lui avea un fermecător accent britanic, iar zâmbetul strălucitor și ochii de un albastru azuriu au fost argumentele perfecte pentru ca Melody să accepte.
-          De ce nu! Putem să-l discutăm în timpul cinei de după film.
Jordan crezu inițial că nu a înțeles bine. Dar da, Melody chiar acceptase invitația la film, ba chiar și la o cină, la care el nici măcar nu avuse curajul să o invite.
***
Momentele amuzante s-au împletit cu cele sentimentale și astfel s-a dovedit că respectiva comedie romantică a fost cea mai bună alegere. În timp ce serveau specialitatea casei, conversația a decurs lin, dinspre filmul recent vizionat spre interesele și persoanele lor. În cele din urmă s-au despărțit cu un sărut de noapte bună și cu promisiunea unei noi întâlniri în ziua următoare.
Timpul a trecut repede iar relația lor a avansat, până când într-o seară Melody nu s-a oprit la intrarea în cămin ci ținându-l de mână pe Jordan au ajuns în camera ei. Orice alte conversații au fost repede uitate în momentul în care Jordan începu să o sărute pasional. Apoi a luat-o în brațe și așezând-o pe pat a început să se joace prin părul ei, să o muște tandru și jucăuș de ureche, continuând cu mici sărutări pe pielea catifelată a gâtului. Sub buzele sale Jordan simțea cum pulsul lui Melody o lua la goană în timp ce mâinile lui se jucau pe spatele ei.
Îi acoperi ambii umeri cu sărutări calde și pătimașe, apoi fără să se grăbească vreun moment coborî spre sâni. În acest timp respirația lui Melody deveni sacadată, iar toate simțurile îi erau acaparate de plăcerea provocată de buzele lui Jordan. Nimeni nu o mai sărutase într-un asemenea mod, în care să simtă că nu mai rezistă de atâta plăcere.
Mâna lui dreaptă continua să coboare pe șira spinării, provocându-i lui Melody un fior de plăcere, în timp ce mâna lui stângă venea să completeze cu mângâieri ceea ce buzele lui arzătoare făceau pe sânii fetei.
În cele din urmă buzele ce sărutau atât de pătimaș au ajuns pe sfârcul catifelat și au început să-l supună unei explozii de senzații. Suspinele lui Melody îl încurajau pe Jordan să ofere sânilor ei atenția desăvârșită, să le ofere senzații nebănuite.
Melody simțea cum se înalță pe culmile extazului, cum zone din corpul ei, pe care nu le crezuse vreodată erogene, deveneau acum adevărate centre de satisfacție. Jordan o copleșea cu preludiul; preludiul părea acum plăcerea supremă!
În clipa în care crezu că nu se poate mai mult de atât, Jordan coborî printre sânii ei, alunecând pe pielea ce ardea de dorință. Ajungând la ombilic, pe lângă buzele experimentate, întră în acțiune și limba, care-l atingea ușor făcându-l să se simtă cea mai importantă parte a corpului. În același timp cele zece degete ale lui Jordan au început explorarea abdomenului, prin mângâieri și atingeri ce transmiteau fiori după fiori spre centrii nervoși.
Simțea că nu mai poate suporta, că ar vrea ca totul să înceteze, însă era mult, mult prea furmos ca să poată zice ceva, printre suspinele necontenite. Săruturile lui Jordan în misiunea de gâdilare a pielii o excitau la maximum.
Și iată că buzele lui reveniră la punctul din care au plecat în această aventură, și anume buzele ei. Gurile li se presau, iar limbile intrară într-un dans ritualic ce acapara atenția tuturor celor cinci simțuri.
Dezlipindu-se cu greu din sărut, Jordan trecu la următoarea etapă a preludiului. O gâdilă ușor în talpă, îi mângâie oja de pe unghii și înaintă cu degetele spre gleznă, unde îți completă acțiunile cu magicele lui buze.
Orice mică atingere era transformată în ceva special, astfel că înainta cu degetele sale talentate când pe gamba unui picior când pe a celuilalt, făcând ca sub săruturile lui să tremure de extaz fiecare fibră musculară.
Spatele genunchiului, o zonă de asemenea sensibilă, constitui un nou punct în care Jordan să îți pună în aplicare abilitățile sale; oferindu-i lui Melody noi senzații de plăcere și desfătare, plăceri pe care ea credea că nu va mai fi capabilă să le suporte.
Jordan era un maestru în arta erotică, iar suspinele partenerei sale chiar confirmau asta.
Urmă o nouă repriză de săruturi pasionale pasionale între cei doi, înainte ca Jordan să treacă la ultima etapă a preludiului, să înainteze spre bariera de satin care urma să se ridice cu siguranță. Urcând de la genunchi spre abdomen, Jordan stimulă întreaga piele a pulpelor determinându-le spasme erotice.
Având în vedere preludiul pe care Jordan îl construise cu atâta migală, Melody era incapabilă să-și poată imagina cât de bună va fi partida de sex ce va urma.
În cele din urmă bariera de satin mov a fost eliminată dându-i acces complet și deplin lui Jordan spre cea mai intimă și delicată, catifelată și moale, elegantă și subtilă zonă feminină. Degetele lui Jordan explorară încet și ușor milimetru cu milimetru, apropiindu-se de incitanta zonă roz. Apoi pe lângă imensa plăcere produsă de degete, Jordan adăugă mici săruturi, din ce în ce mai aproape și mai pline de pasiune. Extazul lui Melody era maxim, iar reacțiile nu întârziară să apară.
Degetele, buzele și limba lui Jordan făceau o treabă atât de minunată încât Melody simți cum pasiunea din ea explodează, tăindu-i răsuflarea și făcând-o să strige de-a dreptul. Preludiul muncit intens de către Jordan, se dovedi în sine suficient pentru ca Melody să se simtă împlinită.
După acest rezultat magnific pe care îl obținuse, Jordan trase cearceaful peste amândoi, o luă în brațe pe Melody și își contopiră trupurile...

2 comentarii:

  1. asta da poveste so!!ai depasit-o pe mary jo..adevarul e ca mi a placut foarte mult mica poveste..ar fi bine dc ar fi si o continuare :))..te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut. Chiar că trebuie să citesc și eu o carte de-a lui Mary Jo Putney, că m-ai făcut curios :))

      Continuarea trebuie să și-o imagineze cititorul, eu l-am pus doar pe drumul cel bun :))

      Și eu te pup și lecturi plăcute!

      Ștergere